Zöldkávé Workshop

Fókuszban: zöldkávé origin sztorik, feldolgozások, defektek, kóstolások 

Fix időpont: 2024. május 25. szombat

Helyszín: Impresso pörkölő, 2142 Nagytarcsa

Időtartam: 10.00-16.00

Workshopot vezeti: Ónodi-Gál Vivi

Jól elkészített kávénkat otthon vagy kávézóban kortyolgatva nem is gondolnánk, mennyi munka rejlik benne, hányszor kellett a különböző szakembereknek fontos döntést hozniuk, hogy a végeredmény ilyen hihetetlenül jó legyen. 

Alkalmi workshopunk azoknak a fogyasztóknak szól, akik örömmel néznek be a kulisszák mögé: mi is történik az origineken, milyen minőségellenőrzési folyamatokon megy át a zöldkávé és milyen defektek fordulhatnak elő benne? 

Az elméleti kérdéseken felül a résztvevőknek alkalma nyílik a defektek megismerésére, ezen kívül jó pár kóstolást készítettünk be: mi a különbség ízek és ízjegyek között, mit jelent a komplexitás és mennyit számít a pörkölés módja vagy a pihentetés?

Egész napos workshopunk során mindezeket a kérdéseket érinteni fogjuk. 

A workshop egyelőre egyszeri alkalommal kerül megrendezésre, limitált részvételi lehetőséggel. 

Férőhelyek száma: 

Max. 5 fő!!

15.500 Ft

Elfogyott

Termékajánló

5.300 Ft17.800 Ft
5.100 Ft17.300 Ft
5.100 Ft17.300 Ft
4.900 Ft16.400 Ft