Zöldkávé Workshop
Fókuszban: zöldkávé origin sztorik, feldolgozások, defektek, kóstolások
Fix időpont: 2024. május 25. szombat
Helyszín: Impresso pörkölő, 2142 Nagytarcsa
Időtartam: 10.00-16.00
Workshopot vezeti: Ónodi-Gál Vivi
Jól elkészített kávénkat otthon vagy kávézóban kortyolgatva nem is gondolnánk, mennyi munka rejlik benne, hányszor kellett a különböző szakembereknek fontos döntést hozniuk, hogy a végeredmény ilyen hihetetlenül jó legyen.
Alkalmi workshopunk azoknak a fogyasztóknak szól, akik örömmel néznek be a kulisszák mögé: mi is történik az origineken, milyen minőségellenőrzési folyamatokon megy át a zöldkávé és milyen defektek fordulhatnak elő benne?
Az elméleti kérdéseken felül a résztvevőknek alkalma nyílik a defektek megismerésére, ezen kívül jó pár kóstolást készítettünk be: mi a különbség ízek és ízjegyek között, mit jelent a komplexitás és mennyit számít a pörkölés módja vagy a pihentetés?
Egész napos workshopunk során mindezeket a kérdéseket érinteni fogjuk.
A workshop egyelőre egyszeri alkalommal kerül megrendezésre, limitált részvételi lehetőséggel.
Férőhelyek száma:
Max. 5 fő!!
15.500 Ft
Elfogyott