Partnereinknek

Nagykereskedelmi és viszonteladói együttműködés

Kapcsolatok
A kávét hivatásunknak tekintve keressük azon partnereinket, akik számára szintén szenvedélyes elhivatottságot és folyamatos kihívást jelent a kávé fogyasztása és megfelelő elkészítése. Legyen szó akár meglévő üzletről, vagy egy még csupán tervben létező egységről, koncepcióról, minőségorientált, szakképzett és lelkes csapatunk biztos segítség a kávé, a képzés és a kávézó vezetés terén. Keressen minket bizalommal az info@impresso.hu e-mail címen, jelentkezzen be egy kávékóstolásra, vagy kérje viszonteladói listánkat! Csapatunk örömmel várja a jövőbeli együttműködést!

Kávézóknak
Számunkra a kávézók jelentik a kávé legpezsgőbb életterét: a változatos gépek és eszközök kiváló lehetőséget biztosítanak, hogy a vendégek az adott termék legminőségibb, legtökéletesebb oldalával találkozzanak. Épp ezért nagyon fontos számunkra, hogy partnereinknek a lehető legtöbb információt nyújtsuk munkájukat könnyebbítendő. Célunk, hogy egyes partnereinket segítsük egészen egyedivé válni a piacon – beleértve akár egyéni termékeiket vagy baristáik betanítását.

Elköteleződne?

Amennyiben szeretné szorosabbra fűzni a kapcsolatot pörkölőnkkel, vállaljuk a személyzet betanítását, a folyamatos minőségellenőrzést, valamint célunk, hogy közös munkánk során ne csak együtt haladjunk, de együtt fejlődjünk is.

Csapatunk várja jelentkezését az info@impresso.hu címen!

Viszonteladóknak, webshopoknak
Munkánk során aktuális szüretből érkező friss zöldkávékkal dolgozunk, két külön elkészítési módra pörkölve, így a kávézó-élmény az otthonokban is megvalósíthatóvá válik. A kávé szezonális tulajdonságait kihasználva termékeinket újra és újra frissítjük, visszatérő nagykedvencekkel és meglepő újdonságokkal. Célunk, hogy vásárlói hamar visszatérő vásárlóivá váljanak – épp ezért egy folyton megújuló, de állandó minőségű terméklistát biztosítunk Önnek, melyből válogathat.

Egyedi kérésének, ötleteinek igyekszünk a legnagyobb rugalmassággal eleget tenni, legyen szó egyedi márkáról, média anyagokról vagy akár tudásanyagról.

Kérje viszonteladói árlistánkat szemes kávéinkkal és NespressoTMkompatibilis kapszuláinkkal az info@impresso.hu címen.

Kávéforgalmazóknak
Saját csomagolás és márkatermék – mind az Ön elképzelései szerint. Amennyiben szeretné, hogy az Ön által forgalmazott kávé egyedi, különleges és hazai legyen, keresse csapatunkat! Változatos ízvilágok az olaszos, sötét pörköléstől kezdve a savasabb, specialty kávékig: kiváló alapanyagokból az Ön kérése és elképzelése szerint segítünk megalkotni saját termékét.

Tapasztalt csapatunk áll rendelkezésére, jelentkezzen be egy kávékóstolóra az info@impresso.hu címen!

Rendelés menete, szállítás
Szemes kávéinkat megrendelésre pörköljük, amelyet a megrendelés beérkezésétől számított egy héten belül kiszállítunk a megadott címre. Minimum rendelési mennyiség nincs, a kiszállítás pedig 10 ezer forintos rendelés felett ingyenes Budapesten és országszerte.

Egyéni kívánságok és megrendelések
Vállaljuk kávézók, üzletek számára az egyedi kávémárka kidolgozását, megvalósítását, kezdve a kávé közös kiválasztásától, a teszteléseken át a csomagolásig. Gyakorlott csapatunk segít eligazodni a különböző kávék karaktere, jellegzetességei és lehetőségei között úgy, hogy az a lehető leginkább beleilleszkedjen az Ön által elképzelt koncepcióba, mind a termék minőségében, mind külső designban.

Várjuk jelentkezését az info@impresso.hu e-mail címen!