Latte art képzés
Időtartam: 1×3 óra
Résztvevők száma: 1-2 fő
Részvételi díj: 15.000,-/fő
A képzés célja az alapvető latte art fomák elsajátítása.
A tej csupán a tökéletes krémesítést követően formázható, önthető.
Tematika:
- a tej kémiája
- krémesítési és habosítási technikák és az aközti különbségek,
- ideális technikák,
- alap minták: szív, tulipán, rozetta,
A jelentkezés az oktatás megvásárlásával véglegessé válik, a jóváhagyó e-mail után pedig nincs más teendő, mint megvárni, amíg felvesszük Önnel a kapcsolatot. Ezt legkésőbb a vásárlást követő második munkanapon megtesszük.
Oktatásainkat általában hétvégén tartjuk, szombaton és vasárnap egyaránt. A csoportokat a megadott minimum létszám alatt nem áll módunkban indítani.
15.000 Ft
Vélemények
A férjem klasszikus mondása, hogy nincs olyan, hogy a kávé "vaníliás ízvilágú", meg "mangós jellegű" meg akármi, hanem van: 1) finom 2) nem finom. Aztán rendeltünk kávét az Impressotól és sikerült spontán bevezetni egy harmadik kategóriát is: ez a "nagyon finom". Eddig minden Impresso kávét ebbe soroltunk a reggeli V60-ozások alatt. Bár szerintem ezzel együtt volt köztük vaníliás ízvilágú és mangós is... :)
DóriNagymaros 
Számomra az jelzi egy kávé igazi minőségét, hogy jól esik-e a belőle készült eszpresszót cukor vagy bármilyen más édesítőkszer nélkül inni. A Ti kávéitokban még sosem csalódtam. Gyümölcsös, citrusos ízvilág egyensúlyban a szépen lekerekített savakkal, egy igazi natúr íz bomba, amit érdemes hosszú perceken keresztül, kellő odafigyeléssel fogyasztani.
BarbarianwinedrikerBudapest 
Nagyon orulok hogy felfedeztunk titeket. Elso rendelesekkor az volt az erzes mintha ~10 ugyfel kozul lennek az egyik. :D
Egy majdnem kavenelkul maradast is orvosoltunk szemelyes hazhozszallitassal! Na ilyen nincs mashol.
Ami a kavekat illeti, eddigi top10 listank minden szereploje eggyel lejjebb kerult. A kavek csomagolasa is kiemelkedoen jo, tartja az aromat, nem kaptunk soha egy honapnal regebbi porkolest. Kimondottan tetszik az ajanlott viz receptje (ad egy iranyt merre induljak el), minden szukseges adat felvan tuntetve (porkoles/feldolgozas tipus/izjegyek). Talan egyik versenytarsnal sincs ennyi adat a csomagoalson. (Natural process kedvelokent sokszor ugy kell rairni a porkolore hogy akkor ez most milyen feldolgozasu)
TamásBudapest Ami a kavekat illeti, eddigi top10 listank minden szereploje eggyel lejjebb kerult. A kavek csomagolasa is kiemelkedoen jo, tartja az aromat, nem kaptunk soha egy honapnal regebbi porkolest. Kimondottan tetszik az ajanlott viz receptje (ad egy iranyt merre induljak el), minden szukseges adat felvan tuntetve (porkoles/feldolgozas tipus/izjegyek). Talan egyik versenytarsnal sincs ennyi adat a csomagoalson. (Natural process kedvelokent sokszor ugy kell rairni a porkolore hogy akkor ez most milyen feldolgozasu)

Előző
Következő